Få billige studiebøger til jurastudiet

Find billige studiebøger til jurastudiet

Læser du jura, så er et nyt semester lig med, at du skal betale mange tusinde kroner for pensumlisten til dit nye semester. Studiebøger til jura kan hurtigt løbe op i et meget højt beløb, og som studerende er det nok ikke det, du har mest lyst til at kaste dine SU-kroner efter.

Som jurist eller jurastuderende skal du bruge mange forskellige studiebøger. Studiebøger om statsret, familieret, arveret, international og national ret og love samt meget mere skal du bruge på dit studie. 

Jeg vil gerne hjælpe dig med at købe billige studiebøger til jurastudiet. Læs med herunder og find billige studiebøger til jura og spar masser af penge. 

Hos Plusbog kan du finde ekstremt billige studiebøger. Opretter du dig som medlem, kan du spare hundredevis af kroner på dine studiebøger – og du får tilmed prisgaranti. Det bliver ikke billigere. 

Som kommende jurist på jurastudiet kan det hurtigt blive en bekostelig affære at købe studiebøger. Faktisk kan hele pensumlisten til ét semester koste op mod 5.000 kr. Som studerende svarer det til en måneds husleje. 

Men det behøver slet ikke at være så dyrt for dig, når du skal købe studiebøger til jura. Du kan nemlig drage fordel af den store konkurrence, der er på markedet for bøger og studiebøger. Især på den online del. De forskellige boghandlere presser hinanden på prisen, og det kan du drage fordel af og spare mere en 1.000 kr., når du skal købe bøger til din pensumliste på jura. 

Hos Plusbog kan du finde alle de studiebøger, du har brug for til jurastudiet. Og her kan du købe dem markant billigere, end du eksempelvis kan i fysiske boghandlere. 

Hos Plusbog får du nemlig prisgaranti. Det betyder, at du er garanteret markedets laveste pris, når du køber studiebøger til jura hos Plusbog. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som medlem. Så får du adgang til meget store rabatter på din jurabøger. 

Udnyt medlemstilbuddene og køb dine jurabøger billigt

Når du skal købe dine studiebøger til jurastudiet, så behøver det ikke at være så dyrt, som det kan være. Du kan nemlig købe dine jurastudiebøger markant billigere, hvis du gør som følger. 

  • Opret dig først som medlem hos Plusbog.
  • Et medlemskab hos Plusbog koster 1 kr. den første måned og 49 kr. den anden måned. Du skal være medlem i minimum 60 dage, derfor de to måneder. 
  • Men du kan melde dig fra igen kvit og frit efter to måneder. 
  • Du ender med samlet set at have betalt 50 kr. for at kunne spare potentielt tusindvis af kroner på dine studiebøger til jurastudiet.
  • Du er sikret lave pris. Plusbog har prisgaranti for deres medlemmer.

Det er altså som medlem af Plusbog, at du kan få adgang til virkelig flotte og imponerende rabatter på dine studiebøger til jura. Du kan ikke få studiebøgerne billigere, end du får dem hos Plusbog. Det er deres prismatch en garanti for. 

Med Plusbogs prisgaranti er du som medlem sikret, at du får dine studiebøger til lavest mulige pris. 

Hos Plusbog kan du finde ekstremt billige studiebøger. Opretter du dig som medlem, kan du spare hundredevis af kroner på dine studiebøger – og du får tilmed prisgaranti. Det bliver ikke billigere. 

Derfor skal du købe hele din pensumliste til jura online

Jo flere jurastudiebøger du skal bruge til din pensumliste, jo mere kan du spare. Af den årsag giver det mening, at du køber hele pensumlisten til dit semester på jurastudiet på én gang. 

Du slipper for at sammenligne priser og købe fra forskellige forhandlere. Det er der ingen grund til, når du får prisgaranti hos Plusbog. Du skal heller ikke ud at besøge fysiske forretninger og slæbe dine tunge jurabøger hjem. De kommer til dig med posten.  

Du skal altså ikke gøre særlig meget andet en at oprette dig som medlem hos Plusbog og drage nytte af de vilde rabatter, du får derinde. Og finder du enkelte af dine studiebøger billigere et andet sted, så bruger du bare prisgarantien ved Plusbog.

På den måde kan du være sikker på at kunne købe hele din pensumliste til jurastudiet hos Plusbog og få markedets laveste pris. 

Du kan finde flere billige studiebøger til andre uddannelser her