Business Danmark er oplagt til dig, der arbejder med salg og marketing

Business Danmark: Alt du skal vide om fagforeningen og A-kassen, før du melder dig ind

Arbejder du med salg og/eller marketing? Er du på udkig efter en god fagforening og A-kasse, der kan hjælpe dig med at støtte dig i din karriere som marketing- eller salgsprofessionel? Er du interesseret i et medlemskab til gode priser og masser af fordele?

I så fald er Business Danmark et godt valg. Og netop hvad der gør Business Danmark til en af de bedste fagforeninger og A-kasser for marketing- og salgsprofessionelle, det vil jeg dykke ned i i denne guide.

Så hvis du overvejer at melde dig ind i Business Danmark, kan du få svar på alle dine spørgsmål her. Du kan også bare melde dig ind her, hvis du vil det. 

Vil du være medlem af Business Danmark? Hvis du arbejder med salg og marketing, eller læser en relevant uddannelse, er Business Danmark det rigtige og oplagte valg for dig. Klik her for at melde dig ind

Business Danmark er en fagforening og A-kasse, der primært organiserer medarbejdere og ledere inden for salg og marketing. Foreningen er uafhængig af hovedorganisationer og tilhører de såkaldte gule fagforeninger. Deres mål er at repræsentere deres medlemmers interesser over for arbejdsgivere, politikere og samarbejdspartnere.

Business Danmark tilbyder en bred vifte af services til deres medlemmer, herunder rådgivning, kurser, netværk og karriereudvikling. De har over 30.000 medlemmer fordelt på forskellige brancher og sektorer, som alle kan få glæde af disse services. Især hvis du arbejder med salg og marketing.

Hvis du arbejder med eller studerer salg og marketing, er Business Danmark et oplagt valg, da de er specialister i de to discipliner. Som medlem i Business Danmark kan du se frem til følgende (og flere) fordele:

 • En lang række specialiserede rådgivningstjenester
 • Faglige kurser inden for salg og marketing
 • Netværk og karriereudvikling blandt folk med relevante profiler
 • En organisation der kæmper for dine interesser
 • Prisvenlige medlemskaber – fagforeningen er ekstremt billig
 • Diverse rabatter
 • Hjælp til din jobsøgning
 • Dagpenge hvis du bliver ledig
 • Mulighed for lønsikring

Vil du ringes op af Business Danmark? Her kan du høre mere om alle fordelene ved at melde dig ind i enten fagforeningen eller A-kasse – eller begge dele. Det er helt uforpligtende. Klik her og bestil dit opkald

Fagforeningen Business Danmark

Fagforeningen Business Danmark er Danmarks eneste fagforening med 100% fokus på salg og marketing. Her har du mulighed for at få adgang til specialiserede rådgivere, jurister og advokater, sparring til lønforhandling, lønsikring og kontante fordele, og du kan også deltage i faglige events. Alt samme målrettet salg og marketing.

Business Danmark repræsenterer alle profiler inden for salg og marketing. Alt fra online, telefon, kundeservice til ledelse, strategi og kommunikation. Business Danmark støtter også vores medlemmer med karrierevejledning, rådgivning og andre professionelle ressourcer.

Du kan selv vælge, om du vil nøjes med at være medlem af fagforeningen i Business Danmark, eller om du vil kombinere den med et medlemskab i A-kassen. 

Business Danmark A-kasse

Business Danmark A-kasse er Danmarks eneste A-kasse med 100% fokus på salg og marketing. Det betyder, at du får en kompetent og professionel rådgivning, der er tilpasset netop dine behov som salgs- eller marketingprofessionel. Det kommer dig især til gode, hvis du er på dagpenge og for alvor har brug for din A-kasse

A-kassen sikrer dig nemlig dagpenge, hvis du mister dit job, og hjælper dig tilbage i arbejde via individuelle coachingforløb, workshops og kurser. Desuden får du adgang til professionelle netværk, arrangementer og et jobformidlingssystem.

Business Danmark A-kasse er et godt valg, hvis du er salgs- eller marketingprofessionel. A-kassen er også næsten så billig, som det kan lade sig gøre. Det er meget få A-kasser, der kan måle sig med det prisniveau, du finder hos Business Danmark. 

I Business Danmark vælger du selv, om du vil være medlem af A-kasse, fagforeningen eller begge dele. Den samlede pakke er en af de billigste kombinationer af fagforening og A-kasse

Vil du være medlem af Business Danmark? Hvis du arbejder med salg og marketing, eller læser en relevant uddannelse, er Business Danmark det rigtige og oplagte valg for dig. Klik her for at melde dig ind

Hvorfor skal du vælge Business Danmark?

Business Danmark er Danmarks største fagforening og A-kasse for marketing- og salgsfolk. Så hvis du har sådan en profil, så kan du med god grund melde dig ind i Business Danmark.

Med Business Danmark får du en samlet pakke med fagforening og A-kasse, så du er dækket ind, uanset om du leder efter job eller vi fremme din karriere.  

Business Danmark har mere end 35 års erfaring og har hjulpet tusindvis af medlemmer gennem årene. Erfaring og kompetencer er altså det, du får, når du får hjælp af Business Danmark. 

Du får en meget specifik A-kasse og fagforening til en skarp pris. Særligt fagforeningen er meget prisvenligt sat, og den samlede pakke for både fagforening og A-kasse er blandt de billigste på markedet

Er Business Danmark billig?

Business Danmark er en af de billigste samlede fagforeninger og A-kasser på markedet. Du får en målrettet fagforening og A-kasse, der passer lige til dine behov, og det gør du til en skarp pris. Så ja, Business Danmark er billig.

Som studerende kan du også være gratis medlem af både A-kassen og fagforeningen. Det er særdeles fordelagtigt for dig i en tid, hvor pengene ikke rækker til meget. Hvis du gerne vil tjene flere penge som studerende, kan du læse nogle tips til det her. 

Men du skal i hvert fald ikke tænke på udgifter til et medlemskab, hvis du vælger Business Danmark som studerende. 

Du kan læse mere om medlemskab for studerende i fagforeninger og studerende i A-kasser her. 

Vil du ringes op af Business Danmark? Her kan du høre mere om alle fordelene ved at melde dig ind i enten fagforeningen eller A-kasse – eller begge dele. Det er helt uforpligtende. Klik her og bestil dit opkald

Fordele ved at være medlem af Business Danmark

Ved at være medlem af Business Danmark får du adgang til en lang række fordele, der går ud over den økonomiske fordel ved at være medlem af en A-kasse. Altså udover det, at du får udbetalt dagpenge.

Som medlem af Business Danmark får du:

 • Gratis juridisk rådgivning, hvis du har brug for hjælp til kontrakter, lønforhandlinger eller andre juridiske spørgsmål.
 • Rabatter på kurser, foredrag og events, som Business Danmark arrangerer.
 • Lønsikringen som supplement til dagpenge, hvis du mister jobbet.
 • Personlig coaching og rådgivning til at finde nyt job.
 • Gratis online kurser og e-bøger, der hjælper dig med at udvikle dig fagligt og karrieremæssigt.
 • Netværk med andre medlemmer, som deler deres viden og erfaringer.
 • Faglig støtte og vejledning
 • Kompetenceudvikling
 • Aktivt fællesskab
 • Jobmuligheder
 • Rabatter og tilbud
 • Social sikring
 • Indflydelse og stemmeret
 • Uddannelsesmuligheder

Business Danmark giver dig altså meget for dine medlemskroner, og derfor kan du med god ro i maven melde dig ind, hvis du leder efter en A-kasse eller fagforening, der er specialiseret i salg og marketing. 

Vil du være medlem af Business Danmark? Hvis du arbejder med salg og marketing, eller læser en relevant uddannelse, er Business Danmark det rigtige og oplagte valg for dig. Klik her for at melde dig ind

Gratis medlemskab for studerende

Som studerende kan du få et særligt, gratis medlemskab til Business Danmark, som giver adgang til en række fordele og muligheder. Eller du kan blive fritaget fra kontingent, men det er i det store hele det samme.

Derudover tilbyder Business Danmark forsikringer skræddersyet til studerendes behov og tilbyder de tre attraktive forsikringer:

 • Gratis studieforsikring hos Codan, som dækker din indbo, ansvar og ulykke.
 • Gratis karriererådgivning og coaching fra professionelle konsulenter.
 • Gratis kurser og events om salg, marketing, personlig udvikling og meget mere.

Desuden får studerende adgang til Business Danmarks magasin, som giver dem inspiration og viden om salg og marketing.

Noget meget vigtigt for dig som studerende, er, at du får adgang til et netværk med andre studerende og erhvervsfolk, som kan hjælpe dem med at skabe kontakter og finde job. Endelig får studerende adgang til lønstatistikker, lønberegner og lønforhandlingstips.

Som studerende kan du blive gratis medlem af Business Danmark og få adgang til alle disse fordele. Det er en unik mulighed for at få værdifuld viden og netværk, som kan hjælpe dig med at gå fra studerende til arbejdslivet. Du kan melde dig ind her

Vil du ringes op af Business Danmark? Her kan du høre mere om alle fordelene ved at melde dig ind i enten fagforeningen eller A-kasse – eller begge dele. Det er helt uforpligtende. Klik her og bestil dit opkald

Hvordan melder jeg mig ind i Business Danmark?

Hvis du gerne vil melde dig ind i Business Danmark, så kan du gøre det nemt og hurtigt. Du kan melde dig ind lige her. 

Først og fremmest skal du udfylde en online indmeldelsesformular på deres hjemmeside. I formularen skal du oplyse dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato, uddannelse, og evt. arbejdsgiver og løn.

Du skal også vælge hvilken type medlemskab du ønsker: Fagforening, A-kasse eller begge dele. Herefter skal du acceptere betingelserne for medlemskabet og give samtykke til behandling af dine personoplysninger.

Når du har udfyldt formularen, vil du modtage en bekræftelse på din indmeldelse og en velkomstpakke med information om dine fordele som medlem. Hvis du er medlem af en anden A-kasse eller fagforening i forvejen, så melder Business Danmark dig automatisk ud. 

Nemmere bliver det ikke. Det er nemt og enkelt at blive medlem af Danmarks eneste fagforening og A-kasse for folk, der arbejder med salg og marketing. 

Vil du være medlem af Business Danmark? Hvis du arbejder med salg og marketing, eller læser en relevant uddannelse, er Business Danmark det rigtige og oplagte valg for dig. Klik her for at melde dig ind