Om siden

Hej

Mit navn er Frederik Fisker Wæhrens, og jeg har startet denne blog for at hjælpe dig, der er nyuddannet, studerende eller bare jobsøgende og gerne vil optimere dine jobmuligheder.

Jeg har selv arbejdet med jobformidling i en større jobrådgivningsvirksomhed. Der fik jeg et indgående kendskab til hele jobsøgningsverden, og jeg fik hurtigt en naturlig interesse for at hjælpe andre med deres jobsøgning.

I dag arbejder jeg som senior content specialist hos et af Danmarks største marketingbureauer, hvor jeg også er leder af vores content-afdeling. 

Det betyder også, at jeg læser en del ansøgninger, holder mange jobsamtaler og beskæftiger mig meget med jobsøgning hver dag. 

Min oprigtige interesse for det skrevne sprog og jobformidling, samt et ønske om at hjælpe især unge mennesker med at optimere deres chancer for at komme i arbejde, har ført til, at jeg har skabt frauddannelsetiljob.dk.

Jeg håber at kunne inspirere og guide nyuddannede og studerende, så det bliver nemmere for mange at tage hånd om deres jobmuligheder og komme nærmere deres første job. 

Dyk ned i mine artikler & guides oppe i menuen eller se, om du kan bruge mine anbefalinger.

Jeg håber, du vil læse med 🙂

Kontakt:

Frauddannelsetiljob.dk
Frederik Fisker Wæhrens
8240 Risskov
frederik_fiskerw@hotmail.com
+45 31 33 13 64