Hvis du er studerende, så er du nok på udkig efter billige studiebøger. Dem finder du her

Sådan finder du billige studiebøger til din pensumliste

Livet som studerende er ikke kendt for at være en tilværelse med et stort økonomisk overskud. Derfor giver det mening at spare, hvor man kan. Og studiebøger er en af de store, relativt faste udgifter, du skal døje med som studerende. Så hvorfor ikke slippe så billigt fra udgiften til studiebøger som muligt?

I dag er der mange muligheder for at købe studiebøger. Du kan købe dine studiebøger brugt og spare penge. Du kan købe dine studiebøger online og spare penge. I guiden her vil jeg hjælpe dig med at spare penge på dine studiebøger ved at købe dem online. 

Så hvis du vil have hjælp til at købe helt nye og billige studiebøger til din pensumliste, skal du læse mere herunder. 

Hos Plusbog kan du finde ekstremt billige studiebøger. Opretter du dig som medlem, kan du spare hundredevis af kroner på dine studiebøger – og du får tilmed prisgaranti. Det bliver ikke billigere. 

Når du skal købe studiebøger til dit semesters pensum, kan det hurtigt løbe op i en høj udgift. Det er svært at undgå, særligt hvis du skal have mange bøger. Men du kan sagtens købe dine studebøger billigere, end hvis du bare går ned i den lokale universitetsboghandel og køber den pågældende bogpakke. 

Der er nemlig en del online boghandler, der kører med meget lave priser. Og oven i de lave priser har de nogle medlemsordninger, der gør, at hvis du betaler et relativt lavt beløb, kan du få dine studiebøger endnu billigere. Det er en stor fordel for dig, der bare gerne vil købe studiebøger til hele pensumlisten på én gang fra samme forhandler. 

Plusbog er et strålende eksempel på det. Her får du i forvejen de fleste studiebøger billigere, end hvis du køber ved forlaget. Og så får du yderligere rabat som medlem af Plusbog samt prisgaranti. Det vil sige, at finder du studiebøgerne billigere et andet sted, så kan du som medlem benytte dig af prisgaranti. Det kan du drage fordel af og få de billigste studiebøger. 

Hos Plusbog kan du finde ekstremt billige studiebøger. Opretter du dig som medlem, kan du spare hundredevis af kroner på dine studiebøger – og du får tilmed prisgaranti. Det bliver ikke billigere. 

Hvilke fordele er der ved at være medlem af Plusbog?

Et medlemskab hos Plusbog er en genial måde at få de billigste studiebøger på. Plusbog er i forvejen en af Danmarks billigste boghandler. Det betyder, at du kan købe studiebøger, der er billigere end hos de fleste boghandler og stort set alle forlag. Men! Hvis du samtidig tilmelder dig et medlemskab hos Plusbog, så bliver det endnu billigere.

Fordelene ved et medlemskab af Plusbog er:

  • Du får rabat på alle dine studiebøger ✔
  • Det vil sige, at jo flere studiebøger du skal bruge, desto mere sparer du ✔
  • Du sparer også penge på fragten af dine studiebøger. Den er nemlig billigere som medlem ✔
  • Du får prismatch som medlem. Det vil sige, at du altid kan få dine studiebøger til den laveste netpris. Det kan altså ikke blive billigere ✔

Et Plusbog-medlemskab koster kun 49 kr./md. Men hvis du skal købe masser af studiebøger, så sparer du meget mere end 49 kr. i alt. Derfor giver det bare god mening, hvis du vil købe hele din pensumliste på én gang. Og der er kun binding i de første to måneder. Men du får rabat på den første måned, så medlemskabet kun koster 1 kr. for den første måned. Altså koster det dig 50 kr. i alt for et Plusbog-medlemskab over to måneder. 

Hos Plusbog kan du finde ekstremt billige studiebøger. Opretter du dig som medlem, kan du spare hundredevis af kroner på dine studiebøger – og du får tilmed prisgaranti. Det bliver ikke billigere. 

Studiebøger til sygeplejerskestudiet

Læser du til sygeplejerske? På sygeplejestudiet skal der købes bøger til nærmest alle semestre. En udgift, der ikke er uden betydning for dig som sygeplejerskestuderende. Derfor giver det mening for dig, der læser til sygeplejerske, at se, om du kan få dine studiebøger ekstra billigt hos Tales. 

Hos Plusbog har de et stort udvalg af studiebøger til sygeplejersker og andre sundhedsfaglige uddannelser. Her kan du som medlem af Plusbog få prisgaranti og få dine studiebøger til sygeplejerskeuddannelsen så billigt som overhovedet muligt. 

Du finder udvalget af sygeplejerskestudiebøger herunder. Læs mere om billige studiebøger til sygeplejerskestudiet her.  

Studiebøger til dig der læser medicin

Hvis du læser medicin, skal du også købe en del bøger til din pensumliste på dit nye semester. Eller dit første semester. Men der er ingen grund til at betale mere end højst nødvendigt for din marketingstudiebøger. 

Plusbog rummer et stort udvalg af alle studiebøger til medicinuddannelsen. Læser du medicin, kan du altså få hele din pensumliste til nettets laveste priser, hvis du køber dine bøger som medlem af Plusbog. 

Du finder udvalget af studiebøger til medicin herunder. Læs mere om billige studiebøger til medicinstudiet her

Studiebøger til jurastudiet

De tunge lovbøger vejer ikke bare meget rent fysisk. De er også tunge i pris. Derfor kan du med fordel købe så mange studiebøger til jurastudiet som muligt over Tales, hvor du kan få dem ekstra billigt. 

Der er masser af studiebøger til jurastudiet hos Plusbog, og du kan finde dem alle sammen til nettest laveste priser, hvis du opretter dig som medlem hos Plusbog. 

Du finder udvalget af billige studiebøger til jura herunder. Læs om billige studiebøger til jura her.

Hvor er det billigst at købe studiebøger?

Det korte svar er, at det er billigst at købe studiebøger online. Langt de fleste boghandlere har webshops, og de presser hinanden på prisen, hvilket kommer dig som studerende – og køber, naturligvis – til gode. 

Her er Plusbog det billigste sted at købe dine studiebøger. Som medlem får du nemlig prismatch eller prisgaranti på dine studiebøger. På den måde kan det altså ikke blive billigere. 

Hvis du derfor vil købe hele pensumlisten på én gang, så kan du for bare 49 kr. oprette et medlemskab hos Plusbog og få store rabatter på dine studiebøger. Dette kan spare dig for ikke bare hundredevis men op til tusindvis af kroner per semester. 

Hvad koster studiebøger til et semester?

Studiebøger er en betydelig udgift. Det kan sagtens koste 3.000-5.000 kroner per semester at købe studiebøger. Det er mange penge, især når man er studerende.

Derfor vælger mange studerende også at jagte en måde at få billige studiebøger på. Eller billigere. For, hånden på hjertet, sådan nogle bøger er bare ikke billige.

Men du kan gøre dem så billige som muligt ved at jagte de gode priser i de online boghandler. Eksempelvis Plusbog. 

Plusbog tilbyder deres medlemmer prisgaranti. Det gør, at du kan få alle dine studiebøger til din pensumliste så billigt som overhovedet muligt. Og du kan købe dem alle sammen ét sted og på én gang. Det bliver ikke nemmere, og det bliver ikke billigere. 

Flere boghandler har lignende ordninger, hvor du igennem et medlemskab får yderligere rabatter. Plusbog er bare den billigste af dem, og derfor er det en rigtig smart metode til at få de billigste studiebøger til din pensumliste. 

Hos Plusbog kan du finde ekstremt billige studiebøger. Opretter du dig som medlem, kan du spare hundredevis af kroner på dine studiebøger – og du får tilmed prisgaranti. Det bliver ikke billigere. 

Du kan spare penge ved at købe dine bøger til studiet online

Der er mange fordele ved at købe dine studiebøger online i stedet for at gå ned i den lokale universitetsboghandel. Det er ofte billigere, og der er nogle ekstra fordele

Hvis du eksempelvis køber dine studiebøger hos Plusbog og opretter dig som Plusbog-medlem, kan du også få prismatch og billigere fragt.

Hvis du også gerne vil have hjælp til din jobsøgning, er der mange gode bøger på Tales.dk. 

De her bøger kan du med fordel købe, hvis du vil have hjælp til din jobansøgning, dit CV eller noget andet. Jeg har også skrevet en del artikler om de emner, som du finder her på min hjemmeside. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.