Hvis du er bilejer og studerende, er det vigtigt, at du vælger den rette bilforsikring til studerende

Sådan finder du den bedste bilforsikring til studerende

Hvis du er studerende og bilejer, så har du brug for en god bilforsikring til studerende. Faktisk er det livpligtigt at have en bestemt type bilforsikring, mens det derudover er en god idé med yderligere forsikringer til din bil.

Det kan nemlig blive meget dyrt, hvis du får skader på din bil, som du skal betale for at få repareret uden en forsikring. 

Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du finder både den billigste og bedste bilforsikring til studerende.

Vidste du, at én ud af tre personer betaler for meget for deres forsikringer? Det gælder også studerende. Med Findforsikring får du tre uafhængige tilbud, og så vælger du bare det billigste. Nemmere bliver det ikke. 

Hvis du er studerende og bilejer, så skal du tegne en bilforsikring. Faktisk er det lovpligtigt, at du tegner mindst én type bilforsikring, uanset om du er studerende eller ej.

Du skal som minimum have en kaskoforsikring, og hvis det er en bil, der ikke synger på sidste vers, er det en god ide at have en bilforsikring oveni.  På den måde er du sikre, hvis der sker noget med bilen, og så kan du få det lavet. Lige fra stenkast på dit vindue til større ting.

Alt efter hvor du bor, kan det også være en god ide at tilvælge vejhjælp. Jo længere ude på landet du bor, jo større risiko er der for, at du kan sidde fast. Eksempelvis i en snestorm og skal have hjælp til at komme videre. Det kan også blot være, at du ikke kan starte din bil og har brug for hjælp. I de fleste tilfælde kan en vejhjælp hjælpe dig videre på stedet. Eller måske bliver du ramt af en punktering, som kræver mere, end hvad du kan klare.

En anden form for vejhjælp, som du skal være opmærksom på, er, hvis du skal til udlandet. Vær opmærksom på, om din tillægsforsikring også dækker i udlandet og lige så vigtigt, hvad den dækker. Det vil være ærgerligt at tage af sted på bilferie og tro, at du er dækket, og så finder du ud af, at det er du ikke flere tusinde kilometer fra Danmark.

Hvis du leder efter en bilforsikring til studerende, kan du hente tilbud på fra Findforsikringså du kan få de billigste og bedste forsikringer til at forsikre din bil med.

Vidste du, at én ud af tre personer betaler for meget for deres forsikringer? Det gælder også studerende. Med Findforsikring får du tre uafhængige tilbud, og så vælger du bare det billigste. Nemmere bliver det ikke. 

Hvor finder jeg de billigste og bedste bilforsikringer til studerende?

Har du som studerende købt en bil, skal du som minimum have en kaskoforsikring. Som studerende har du flere muligheder for at finde en god og billig bilforsikring. Der er flere steder, som du med fordel kan undersøge for billige bilforsikringer til studerende, og det er blandt andet hos fagforeningerne.

Som medlem af en fagforening er det muligt at få forsikringer til særdeles gode vilkår, og da det som studerende er gratis at være medlem af en fagforening, er det ren win-win. Husk også at undersøge din fagforenings andre tilbud. Blandt andet deres erhvervsrådgivning, netværksmøder og rabatter på blandt andet skolebøger.

Et andet godt sted, du med fordel kan undersøge for billige bilforsikringer til studerende, er online hos forsikringsselskaberne. De har ofte gode forsikringstilbud til studerende, herunder bilforsikringer.

Det er en god ide at undersøge flere forsikringsselskaber og få et tilbud. Som udgangspunkt er det en god ide at få mindst tre tilbud. Det giver dig mulighed for at kunne sammenligne dem og finde ud af prisniveauet og hvad du får for pengene. Det kan du eksempelvis gøre igennem Findforsikring, hvor du får tre uafhængige tilbud på bilforsikringer til studerende. 

Husk også at tage udgangspunkt i dit behov. Både så du er sikker på, at du ikke bliver underforsikret og ikke får den dækning du har brug for, hvis uheldet er ude. Det samme gælder også overforsikring, som mange desværre har. Der er ingen grund til at betale for noget, du aldrig for brug for.

Husk også at undersøge, hvad det er for et forsikringsselskab du overvejer at tegne en forsikring i. Har de et godt ry, eller skal du kæmpe for at få dine penge, hvis der sker noget med din bil? Hvis du skal tegne flere forsikringer, så husk at forhandle. Typisk kan der være gode penge at spare, eller måske kan du få bedre betingelser. Du vil ikke være dårligere stillet end før, så det kan altid betale sig at prøve.

Men det er altid en god ide at undersøge nettet og få mindst tre forskellige tilbud på en bilforsikring til studerende. Derfor giver det mening at få tre uafhængige tilbud gennem Findforsikring. Her vil du blive præsenteret for tre forskellige forsikringstilbud, og du kan nemt og enkelt vælge det, der er billigst og bedst for dig. 

Vidste du, at én ud af tre personer betaler for meget for deres forsikringer? Det gælder også studerende. Med Findforsikring får du tre uafhængige tilbud, og så vælger du bare det billigste. Nemmere bliver det ikke. 

Du kan også få billige forsikringer igennem din fagforening som studerende

En anden mulighed for at få gode og billige bilforsikringer til studerende er hos din fagforening. 

Det er gratis at være medlem af en fagforening og A-kasse som studerende, så det er en god ide at undersøge deres tilbud som er skræddersyet til studerende. Nogle fagforeninger har også tilbud på bilforsikringer til studerende ved indmeldelse. 

Som medlem af en fagforening får du mange andre tilbud end en bilforsikring til studerende. Du får også rådgivning og sparring som jobsøgende. Det er også muligt at få studie -og erhvervsrådgivning af højt kvalificerede rådgivere i en fagforening eller A-kasse.

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening og A-kasse. Igennem Det Faglige Hus kan du få rabat på masser af forsikringer til studerende

Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening og A-kasse. Igennem Det Faglige Hus kan du få rabat på masser af forsikringer til studerende herunder indboforsikring – og så er det gratis at melde dig ind, når du er studerende.

Andre forsikringer du bør overveje, mens du studerer

Der er flere forsikringer, du bør overveje som studerende, både hvis du bor hjemme hos dine forældre eller er flyttet hjemmefra. Bor du ikke længere hjemme, er det en god ide at have en indboforsikring, også selvom du ikke ejer meget. Men det er de færreste studerende, der ikke har en telefon eller bærbar. Måske også en cykel. Alt efter hvilken kvalitet de er, bør du overveje en tillægsforsikring.

En elektronikforsikring til din bærbar og telefon og en cykelforsikring til din cykel, med mindre det blot er en gammel havelåge. En klassisk studieforsikring vil også dække ulykke og rejser.

En ulykkesforsikring og måske også en sundhedsforsikring, der ofte kan tegnes sammen for et meget lille ekstra beløb. Er uheldet ude vil en ulykkesforsikring kunne hjælpe dig, indtil du er blevet rask. Husk den kun dækker ved uheld og ikke sygdom. Der er det din sundhedsforsikring, der kan hjælpe dig. Begge forsikringer er dit ansvar at tegne, så snart du er fyldt 18 år og myndig.

Skal du ud og rejse, hvad enten det er på ferie eller på studierejse, er en rejseforsikring godt at have med, for som regel er der ikke adgang til et hospital uden og så kan det hurtigt ende med at være en dyr fornøjelse, skulle uheldet være ude.

Alle disse forsikringer kan du få tilbud på hos Findforsikring, så du kan finde den billigste forsikring til dig som studerende.

Vidste du, at én ud af tre personer betaler for meget for deres forsikringer? Det gælder også studerende. Med Findforsikring får du tre uafhængige tilbud, og så vælger du bare det billigste. Nemmere bliver det ikke.