Vil du være medlem af Ase? Få svar på alle dine spørgsmål her

Alt om ASE Lønmodtager – 10 spørgsmål og svar

Ase er en kombineret A-kasse og fagforening, der er ejet af deres medlemmer. Ase kæmper hver dag for at være de bedste til at rådgive jobsøgende og jobtagende i Danmark. Dette kommer altså dig til gode, uanset om du er medlem af A-kassen eller fagforeningen.

Ase arbejder ud fra fire værdier: Værdiskabende, professionelle, troværdige og nærværende.

Ase har næsten 150.000 medlemmer og er derfor Danmarks femtestørste A-kasse. Og hos Ase er alle velkomne som medlem. Uanset din jobprofil eller din uddannelsesmæssige baggrund kan du blive medlem i Ase. Læs mere om Ase herunder.

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring. 

Trustpilot score 4,4
4.4/5

Du skal vælge Ase A-kasse og Ase Lønmodtager, hvis du vil have en billig og god kombination af både fagforening og A-kasse. I Ase tilslutter du dig næsten 150.000 medlemmer, der alle har valgt en af Danmarks stærkeste kombinationer af A-kasse og fagforening. 

 • Du får dagpenge ved jobløshed som medlem af A-kassen
 • Du er sikret juridisk på din arbejdsplads som medlem af fagforeningen 
 • Du får adgang til online kurser, podcasts og sparring på din ansøgning og CV
 • Mulighed for lønsikring med markedets korteste karensperiode
 • Alle medlemmer velkomne: Lønmodtagere, selvstændige og studerende

Ase favner bredt og er gode til at hjælpe deres medlemmer i job igennem A-kassen. Ase Lønmodtager beskytter også sine medlemmers rettigheder, når de er på arbejdsmarkedet. Og så er Ase særligt gode til at hjælpe selvstændige – både i starten af deres iværksætterrejse og når de er godt i gang. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring. 

Hvordan melder jeg mig ind i Ase?

Det er nemt for dig at melde dig ind i Ase. Uanset om du er medlem af en A-kasse eller fagforening i forvejen, så kan du let og nemt melde dig ind. Du kan melde dig ind her.

Hvis du ikke er medlem af en anden A-kasse eller fagforening, melder du dig selvfølgelig bare ind i Ase, hvis det er det, du vil. Men hvis du allerede har et medlemskab et andet sted, så kan du glæde dig over, at Ase klarer alt det praktiske for dig.

Uanset om du er medlem af en A-kasse eller fagforening, så kontakter Ase dit nuværende medlemskabs forening. Her melder de dig ud, så du ikke selv skal stå med den del. 

Men du får også din anciennitet med over, så du med det samme har den samme dagpengeret som før. Og så får du de penge tilbage, som du eventuelt har betalt forud for dit medlemskab i en anden fagforening eller A-kasse

Faktisk er det vigtigste, at du ikke selv på forhånd melder dig ud, der hvor du er medlem. Ellers kan du miste retten til dagpenge

Trustpilot score 4,4
4.4/5

Er Ase en god A-kasse og fagforening?

Mere end 2.400 personer har stemt på Ase inde på Trustpilot. Her har Ase i gennemsnit fået en score på 4,4 ud af 5. Det må siges at være rigtig godt gået. Og dermed må svaret være, at Ase er både en god A-kasse og en god fagforening. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer, og alene det medlemstal siger meget om, at Ase er god for sine medlemmer. De gør det altså godt for deres medlemmer, og medlemmerne strømmer stadig til. Men prisen for at være medlem er også lav, hvilket hjælper med at lokke flere medlemmer til.

Vælger du Ase, så får du både en billig fagforening og billig A-kasse, samt begge dele med gode anmeldelser af deres medlemmer. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring. 

Skal jeg vælge Ase som min næste fagforening eller A-kasse?

Hvis du leder efter enten en fagforening eller A-kasse – eller begge dele – hvor alle er velkomne, og medlemstilfredsheden er i top, så skal du vælge Ase. Du får en af de billigste kombinationer af fagforening og A-kasse med Ase. Og ønsker du kun at være medlem af en af delene, så kan du sagtens nøjes med det. 

Ase hjælper dig med alt omkring din jobsøgning igennem A-kassen. Og med Ase Lønmodtager, der er fagforeningen, er du dækket juridisk, når du er i arbejde.

Et medlemskab i Ase dækker dig altså, uanset hvilken situation du står i. Med andre ord, så står du aldrig alene, når du er medlem af Ase. Og for under 600 kr./md. for både A-kassen og fagforeningen får du et medlemskab til en yderst skarp pris

Trustpilot score 4,4
4.4/5

Hvad koster et medlemskab hos Ase?

Ase er en af de billigste kombinerede A-kasser og fagforeninger på markedet. Pr. juli 2022 koster et medlemskab af både fagforeningen og A-kassen 588 kr./md

Du kan få det fulde overblik over, hvad det koster at være medlem af Ase her. 

Ase har enorm høj medlemstilfredshed, og den lave pris er bestemt ikke noget, der afspejler servicen. Tværtimod. Hos Ase får du kyndig rådgivning og hjælp til alt, du har brug for i forbindelse med din jobsøgning. 

Ase er en komplet løsning og et sikkerhedsnet, der dækker dig, uanset om du er i job eller ej. Og du er dækket til en meget skarp pris, der ligger under mange af de andre A-kasser og fagforeninger på markedet. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring. 

Kan jeg melde mig gratis ind i Ase som studerende?

Som studerende kan du være gratis medlem af A-kassen i Ase. Og det er der masser af fordele ved at gøre. Det er nemlig et medlemskab i en A-kasse, der sikrer dig, at du kan få dagpenge, når du står som nyuddannet på den anden side af din uddannelse. 

Som studerende er det vigtigt, at du prioriterer et medlemskab i en A-kasse. Du skal nemlig være medlem af en A-kasse i mindste et år, før du fuldfører din uddannelse, før du kan få dagpenge fra dag 1. 

Og hos Ase kan du altså være gratis medlem som studerende. Derudover får du løbende hjælp og sparring til at finde dig et job. Det gælder sparring på dit CV, din jobansøgning, det at gå til jobsamtale og meget mere. 

Læs mere om A-kasser for studerende her

Hvilke medlemsfordele er der i Ase?

Som medlem af Ase, får du masser af medlemsfordele. Den helt store fordel som medlem af A-kassen er, at du får dagpenge, når du er jobsøgende. Og som medlem af fagforeningen, Ase Lønmodtager, så er du dækket juridisk. 

Derudover finder du en lang række medlemsfordele i Ase på tværs af A-kassen og fagforeningen. 

 • Online kurser hvor du kan lære faglige kompetencer samt blive bedre til at skrive ansøgninger og søge job
 • Hjælp og rådgivning hvis du ønsker at være selvstændig
 • Adgang til billigere forsikringer
 • Mulighed for personlig sparring 
 • Adgang til Ases egen podcast om alt omkring jobsøgning og arbejdslivet
 • Sparring og feedback på dine ansøgninger og dit CV
 • Hjælp til jobsøgning på LinkedIn
 • Og meget mere

Som du kan se, får du altså masser af medlemsfordele som medlem i Ase. Og det får du til en virkelig skarp pris. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring. 

Hvem kan blive medlem i Ase?

Hos Ase kan alle blive medlem. Ase byder alle velkomne uanset deres faglige baggrund eller profil. Ase er en tværfaglig A-kasse og fagforening, hvor der er en stor og mangfoldig repræsentation af forskellige faglige profiler.

Fagforeningen i Ase er det, man kalder en gul fagforening, hvor alle kan være medlem. Her skal du ikke tilhøre en bestemt type faglige gruppe. Du kan være medlem i Ase, uanset hvilken baggrund du har. 

Hvis du vil være medlem af fagforeningen og er lønmodtager, så skal du melde dig ind i Ase Lønmodtager. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, skal du vælge Ase Selvstændig. 

Hvad kan man få hjælp til i Ase?

Hos Ase kan du få hjælp til alt, du måtte have brug for i forbindelse med både din jobsøgning og dit job. 

Hvis du er medlem af A-kassen, kan du for det første få økonomisk hjælp. Det får du igennem dagpenge, der erstatter din løn, når du står uden arbejde. Men du får også hjælp til at søge et nyt job. Du får hjælp til din ansøgning, dit CV, at gå til jobsamtale og meget mere, der måtte være omkring jobsøgningens kunst. 

Som medlem af fagforeningen kan du få hjælp, hvis du bliver behandlet uretfærdigt på din arbejdsplads. Du kan få karrieresparring og hjælp til at forhandle løn. Faktisk er du bare dækket godt ind, hvis du er medlem af fagforeningen i Ase. 

Som selvstændig kan du også få hjælp af Ase. Ase har en afdeling, der er specialiseret i at hjælpe selvstændige med at få succes med deres projekter. 

Så uanset hvilken situation du står i, eller hvilken baggrund du har kan, så kan du få hjælp af Ase. 

Husk, at løn ikke bare er løn. Der er mange bonusser og mere, du kan få hjælp til at forhandle igennem din fagforening. Eksempelvis skal du også have styr på, hvad nettoløn og bruttoløn er, da det er vigtige begreber. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring. 

Hvornår kan jeg få dagpenge i Ase?

For at få dagpenge i Ase, skal du have været medlem af A-kassen uafbrudt i et år forinden. Har du været medlem af en anden A-kasse, så tæller dette også. Dette er fælles for alle A-kasser, så derfor også for Ase. 

Derudover skal du leve op til en række andre regler for at kunne modtage dagpenge. Eksempelvis skal du have arbejdet mindst 1.924 timer de sidste tre år som fuldtidsforsikret, hvis du vil have dagpenge. 

Som studerende skal du have været medlem af Ase i et år, før du kan få dagpenge. Ellers skal du sidde over i en såkaldt karensperiode, før du kan begynde at få dagpenge i Ase. 

Ase har næsten 150.000 medlemmer og byder alle velkomne uanset faglig profil. Hos Ase kan du blive medlem af A-kasse, fagforening og bestille lønsikring.